KabelkrantNieuws uit ZwolleRegioZorg & Welzijn

Maartens Foundation kondigt lancering Geluk in Beweging Challenge aan

Goede doelen fietstocht van vijf etappes door Nederland om steun te vragen voor (ex-)revalidanten

Zwolle – De Maartens Foundation kondigde onlangs de lancering van de Geluk in Beweging Challenge aan. Het gebeurde tijdens een feestelijke afsluiting van een inspirerende expositie. Daarin stond het artistieke talent van (ex-)revalidanten centraal. De uitdaging hiervan is niet alleen een vervolg op de expositie, maar ook een sprong naar een nieuw hoofdstuk. De bedoeling is aandacht en steun voor (ex-)revalidanten. Dit zodat zij actief deel kunnen nemen aan de arbeidsmarkt.

De expositie, die plaatsvond bij de Performance Factory in Enschede, bood een platform voor (ex-)revalidanten om hun ongekend talent tentoon te stellen. Deze creatieve uitingen strekten zich uit tot een indrukwekkende docuserie ‘Ongekend Talent!’ waarin veerkracht, doorzettingsvermogen en groei centraal stonden. Dit geproduceerd door RTV Oost,

Stap voorwaarts

In het voorjaar van 2024 zetten de (ex-)revalidanten een belangrijke stap voorwaarts door deel te nemen aan de Geluk in Beweging Challenge. Met het thema ‘koers naar werk’, ligt de komende drie jaar de focus van de Challenge op de reïntegratie van (ex-)revalidanten op de arbeidsmarkt. Het belang van een waardevol en fijn leven voor iedereen is de drijfveer achter dit unieke initiatief.

Het startsein van de Geluk in Beweging Challenge staat gepland op 16 januari. Tijdens deze officiële aftrap staan de vijf etappes door Nederland centraal. En maken we kennis met deelnemende ploegen. Deze bestaan uit onder meer (ex-)revalidanten, BN’ers en (oud)topsporters. De Challenge vindt plaats van 4 tot en met 8 maart 2024 met als start en finish steden, respectievelijk Veghel, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Enschede.

Meer weten

Meer weten over de Geluk in Beweging Challenge of de mogelijkheid om deel te nemen aan de Challenge, te doneren of sponsoren? Bezoek de website, gelukinbeweging.nl, voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button