Nieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpaginaZorg & Welzijn

Video: Willem’s Christmas Challenge: Triomfantelijke aankomst in Zwolle na 240 kilometer fietsen

Meer dan 2.300 euro opgehaald voor zijn quarantaine katten

Zwolle – Na twee dagen van onverschrokken fietsen dwars door Nederland, heeft Willem Ebbink triomfantelijk zijn eindbestemming bereikt: het Zwolse Dierenasiel. Zijn buitengewone inspanningen werden niet alleen beloond met een warm onthaal van een enorm welkomstcomité, maar ook met een escorte van twee dierenambulances die hem binnenhaalden als een ware held.

Doneren

Het was geen gemakkelijke reis voor Willem, die met vastberadenheid en passie 240 kilometer aflegde in weer en wind. Onderweg naar het Drielandenpunt, waar hij zijn fietstocht begon, trotseerde hij de elementen, met een hart dat klopte voor de geopereerde en gewonde katten waarvoor hij zich inzet.

Willem, die vier volle dagen per week toegewijd is aan de zorg voor quarantainekatten, liet zien dat zijn toewijding niet ophoudt bij de grenzen van het dierenasiel.

Met zijn indrukwekkende Christmas Challenge haalde hij meer dan 2.300 euro op voor zijn geliefde quarantainekatten.

Wat het nog mooier maakt, is dat Stichting Dierenlot, de organisator van de Christmas Challenges, dit bedrag zal verdubbelen. De totale opbrengst zal een aanzienlijke bijdrage leveren aan de medische zorg, medicijenen en voeding die de katten zo hard nodig hebben.

Wil jij ook een steentje bijdragen? Het kan nog altijd. Doneren kan via deze link: https://www.arkelchristmasstation.nl/fundraisers/willem-ebbink

Gerelateerde artikelen

Back to top button