Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Lepeltje Lepeltje in het grotere Park de Wezenlanden

Zwolle – Van donderdag 15 juni tot en met zondag 18 juni nestelt Lepeltje Lepeltje zich in Zwolle. Wegens het succes van afgelopen jaren en het enthousiasme van de Zwollenaren verhuist het culturele foodfestival dit jaar naar het grotere Park de Wezenlanden. Vier dagen lang kan men genieten van de zon in het park. De complete timetable voor vier dagen Lepeltje Lepeltje is inmiddels bekend en te vinden via www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle.

Boordevol creatieve kookkunsten

Lepeltje Lepeltje is rijkelijk belegd met ambachtelijke keukens. Elke mobiele keuken heeft een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Eén van de vele culinaire trucks is Madame Jeannette, waar men een pittig en plantaardig maal geserveerd krijgt, van Thaise kokoscurry tot Japanse okonomiyaki, maar ook verschillende zoete hapjes.

Een andere bijzondere uitlichting op het foodprogramma is Be Frank Foods, waar men wordt verrast door een bord bomvol proteïne met zes poten.

Vermaak voor groot en klein

Naast deuntjes en baksels kan men zich op zaterdag en zondag kostelijk vermaken op de markt en met het kinderprogramma. Struin langs de vintage kleding, zelfgemaakte kaarsen en snijplanken over de mooie-dingen-markt. Terwijl mama en papa genieten van de sfeer, kunnen de kleinsten genieten van het boordevolle kinderprogramma met workshops bij het Katoenlab, de Werkplaats, het atelier Kleine Meester en het verteltheater!

Van akoestische sets tot elektronische tonen

De toon wordt gezet door artiesten van regionaal, maar ook nationaal kaliber. Poppodium Hedon heeft een flinke duit in de zak gedaan en meegedongen aan vier dagen muzikaal Lepeltje Lepeltje. De Zwolse band Chef Defect betreedt de bühne, maar ook acts als Banji en het DJ collectief Hedon Soundsystem bekleden het podium. Vier dagen lang komen genres langs als latin, funk en indiepop en is het Park de Wezenlanden de plek om het weekend te vieren.

De timetable van het muziek- en kinderprogramma is bekend en te bekijken via www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle.

Lepeltje Lepeltje Zwolle

Donderdag 15 juni tot en met zondag 18 juni

Openingstijden:
Donderdag 15 juni 16:00-23:30
Vrijdag 16 juni 14:00-00:30
Zaterdag 17 juni 12:00-00:30
Zondag 18 juni 12:00-22:00

Park de Wezenlanden, Zwolle
Gratis toegankelijk voor iedereen
Meer informatie: lepeltje-lepeltje.com/zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button