LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Lepeltje lepeltje Zwolle verhuist naar groter park

Donderdag 15 juni tot en met zondag 18 juni in Park de Wezenlanden

Zwolle – Als vanzelfsprekend komt Lepeltje Lepeltje weer naar Zwolle. Wegens het succes en het enthousiasme van de Zwollenaren verhuist het culturele foodfestival naar het grotere Park de Wezenlanden. Van donderdag 15 juni tot en met zondag 18 juni komen de ingrediënten van Lepeltje Lepeltje samen: een prachtig park, kwaliteitseten, live muziek, kinderprogramma en een mooie-dingen-markt.

Allemaal opgezet in een riant park, waar Lepeltje Lepeltje alle ruimte krijgt om vier dagen lang het beste uit zichzelf naar de lente te halen. Het festival is zoals altijd gratis toegankelijk voor iedereen.

Muzikale kennis vanuit partner Hedon

Een zorgvuldig uitgedachte muzikale line-up mag hierbij niet ontbreken. Met de Zwolse kennis stelt Hedon de komende editie in samenwerking met Lepeltje Lepeltje een divers muzikaal menu samen. Deze line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

“De samenwerking met Lepeltje Lepeltje is zo fijn omdat onze neuzen dezelfde kant op staan. Samen hebben we goed voor ogen hoe we een heerlijk feest neerzetten en dat het een zonnig weekend moet worden. Lepeltje Lepeltje is een feestelijk weekend en dat stralen we uit in onze line-up” – Yvonne Kuiper programmeur Hedon.

Lepeltje Lepeltje Zwolle

Donderdag 15 juni tot en met zondag 18 juni

Openingstijden:
Donderdag 15 juni 16:00-23:30
Vrijdag 16 juni 14:00-00:30
Zaterdag 17 juni 12:00-00:30
Zondag 18 juni 12:00-22:00

Park de Wezenlanden, Zwolle
Gratis toegankelijk voor iedereen
Meer informatie: lepeltje-lepeltje.com/zwolle

Meedoen?
Aanmelden marktkramers: bit.ly/LLmarkt23
Aanmelden vrijwilligers: bit.ly/LLvrijwilligers23

Gerelateerde artikelen

Back to top button