Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Leger des Heils verhuist drie Zwolse locaties

Zwolle – Het Leger des Heils verhuist de komende tijd drie locaties in Zwolle. Deze locaties gaan zich vestigen in een nieuw pand aan de Dr. van Thienenweg 2. Het voormalige pand van Dimence biedt meer ruimte waardoor meer deelnemers een plek kunnen krijgen. Het pand wordt officieel op donderdag 31 oktober geopend.

De locatie Huis en Haard, het voormalige Nos Casa, gaat verhuizen naar het nieuwe pand. Ook het bedrijfsbureau dat nu nog gevestigd is aan de Eiffelstraat gaat verhuizen voor eind oktober. De locatie Take Off is inmiddels verdwenen aan de Ten Busschenkamp. Sinds woensdag zitten zij al aan de Dr. van Thienenweg.

Huis en Haard biedt 24-uursopvang in een beschermde woonomgeving voor mensen met uitdagingen op psychisch/psychiatrisch vlak en/of een licht verstandelijke beperking. In deze woonomgeving staan facetten als herkenbare structuur, veiligheid, geborgenheid, zelfstandigheid en huiselijkheid centraal. Take Off is een woon- en begeleidingsproject voor jongeren van 18 tot 27 jaar.

Het voormalige Nos Casa aan de Drostenstraat © Peter Denekamp

Gerelateerde artikelen

Back to top button