Nieuws uit ZwolleVoorpaginaWinter ZwolleZorg & Welzijn

Kom doneren! Help 2500 Zwollenaren aan een kerstpakket

'Een lichtpuntje in donkere dagen.'

Zwolle – Onder het mom van “Een lichtpuntje voor mensen voor wie de kerstdagen donker zijn.” worden er twee dagen lang levensmiddelen ingezameld voor de Zwolse minima.

Inzamelingsactie

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december worden bij verschillende supermarkten levensmiddelen ingezameld. Iedereen kan hier producten kopen en gelijk inleveren bij 1 van de vrijwilligers van de Kerstpakketten. Het gaat vooral om houdbare producten die gevraagd worden. Hierbij valt te denken aan koek, borrelnootjes en toiletartikelen. Bij de ingang van de supermarkten worden flyers uitgedeeld waarop de gewenste artikelen worden aangegeven.

Kerstpakketten inpakken

Daarnaast vindt er volgende week nog een enorme logistieke operatie plaats om met met veel vrijwilligers de dozen in te pakken zodat de minima nog voor de kerst een fijn pakket in huis hebben.  De pakketten gaan onder meer naar de gezinnen die eten krijgen via de Voedselbank Zwolle en gasten van de Herberg Zwolle.

Inzamelingspunten: Bij de volgende winkels kan men de komende twee dagen levensmiddelen inleveren. – Alle Jumbo supermarkten – Albert Heijn WKC Zuid – Albert Heijn Forelkolk

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button