LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Kittenhalfuurtje Dierenasiel Zwolle

Zwolle – Het ‘kittenhalfuurtje’ in het Zwols Dierenasiel komt er weer aan, op 7 november.

Op verzoek van veel mensen houden ze, net als twee maanden terug, een “kitten half uurtje”.

U weet het zeker

U wilt uw leven verrijken met een lief, klein huisgenootje en u bent dus serieus op zoek naar een kitten, dan bent u (op afspraak) van harte welkom op:

dinsdagavond 7 november a.s. van 16.00 tot 19.30 uur

Deze middag/avond krijgt u de gelegenheid om kennis komen maken met de kittens die op dat moment in het dierenasiel zitten. Om tot een goede match te komen, kunnen de aanwezige dierenverzorgers u adviseren en alles vertellen over de kittens. Ze gaan het u iets gemakkelijker maken. De kittens worden maandagavond online gezet. U kunt niet vooraf een kitten reserveren, maar dan heeft u wel een beeld welke dieren op dat moment in het asiel aanwezig zijn.

Misschien heeft u al eerder uw belangstelling kenbaar gemaakt voor een kitten in het asiel, maar bent u niet uitgenodigd. Vaak wil dat niet zeggen dat u niet geschikt zou zijn voor een kitten, maar het komt regelmatig voor dat er zoveel belangstelling is voor bepaalde kittens, dat de dierenverzorgers uit veel goede adoptieformulieren een keuze moeten maken.

Invulling van de middag/avond

Zij hebben besloten met tijdsblokken van een half uur te werken, zodat alle belangstellenden in alle rust de gelegenheid krijgen om kennis te maken met de diverse kittens. Het gaat tenslotte om uw huisgenootje voor het leven.

Kijkmoment reserveren

Heeft u serieuze belangstelling voor een kitten, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de receptionisten, telefoonnummer 038 – 460 17 84. U kunt met hen een afspraak maken binnen het tijdsblok (vanaf 16.00 uur elk half uur). U kunt uw voorkeur aangeven, maar vol is vol! en dan zal naar een andere tijd moeten worden uitgeweken.

De perfecte match

De receptionisten zijn aanwezig om de kitten en de chip op uw naam te zetten. Alle administratieve zaken worden direct afgehandeld en u kunt de kitten, die u heeft geadopteerd, gelijk meenemen (zorg dat u dan wel alles in huis heeft voor uw toekomstige huisgenoot).

Bij de receptie verkoopt men ook kittenvoer, kattenbakkorrels en indien nodig reismandjes.

Meer informatie (adoptieproces en kosten) vindt u -HIER-

Gerelateerde artikelen

Back to top button