KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Jongste muziekliefhebbers massaal naar Poppodium Hedon voor drie uitverkochte Babyconcerten

Zwolle – Op zondag 3 april vult Hedon zich met de allerjongste muziekliefhebbers voor drie uitverkochte edities van het zeer populaire Babyconcert. Het Babyconcert is een unieke muzikale belevenis waarbij baby’s worden meegenomen in een wereld van muziek, licht en kleuren. Deze edities zijn al geruime tijd uitverkocht. Naast deze concerten in Hedon kan je dit voorjaar ook genieten van een Babyconcert tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel op 5 mei in Park De Wezenlanden te Zwolle.

“Het is superfijn dat je na twee jaar ook voor je allerkleinste bezoekers weer een toffe middag kan organiseren. Dat het in de gang weer vol staat met kinderwagens en dat jonge en oude bezoekers weer met elkaar van een mooie voorstelling kunnen genieten.” aldus Jessie van der Bosch van Hedon. “Deze ronde is dan wel uitverkocht maar tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel in Park De Weezenlanden is er ook een editie van Babyconcert en op 25 september organiseren we weer een editie voor kinderen die dan tussen de 4 en 14 maanden oud zijn.

De muziek wordt tijdens een Babyconcert live gespeeld door de musici van strijkkwartet Amarens. Daniëlla Snijders zingt eenvoudige liedjes uit alle windstreken waarbij de ouders actief mee kunnen doen. De baby’s mogen zelf muziek maken met bellenkransen, spelen met gekleurde dansdoekjes en bellenblaasbellen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar vloeiend af, zodat de kinderen alles geconcentreerd mee blijven beleven. Na afloop van het concert mag je de instrumenten van dichtbij bekijken.


BABYCONCERT

I.S.M. DOOMIJN KINDEROPVANG

Locatie : Hedon Zwolle
Wanneer : Zondag 3 april 2022

Aanvang : Verschillende tijdstippen
Entree : Uitverkocht


Gerelateerde artikelen

Back to top button