Nieuws uit ZwolleSportVV Berkum

John Dooijewaard assistent-trainer Berkum

Zwolle – John Dooijewaard is komend seizoen assistent-trainer bij de eerste selectie van hoofdklasser VV Berkum. De in Ermelo wonende oefenmeester was de afgelopen jaargang assistent-trainer bij de hoofdmacht van derdedivisionist DVS ’33, waar hij de voorgaande twee jaren ook als talententrainer werkzaam was.

“Bij DVS zijn er afgelopen jaar nogal wat wisselingen in de staf geweest, maar ik wilde toch graag actief blijven. Ik ben toen getipt door iemand bij Berkum en die club ken ik goed, als trainer maar ook omdat ik er als speler tegen heb gevoetbald. Daarna heb ik gesproken met de Technische Commissie en hoofdtrainer Arno Hoekstra en dat klikte,” legt de 46-jarige coach uit.

Als voetballer speelde Dooijewaard eerder bij de jeugd van DVS ’33 en daarna in de eerste elftallen van FC Horst en VV Hierden. In het dagelijks leven is hij werkzaam in de logistieke kant van de verpakkingsindustrie voor de Vierhouten Groep.

Met de komst van John Dooijewaard is de technische en medische staf van Berkum voor het nieuwe seizoen 2020-2021 compleet. Eerder tekenden hoofdtrainer Arno Hoekstra, keeperstrainer Arjan Verhoef en teammanager André Toering voor een jaar bij en ook de verzorgers Jos Dohmen en Arend Zoer verlengden hun verblijf bij de Zwolse hoofdklasser. Dooijewaard is als assistent-trainer de opvolger van Davy Eustacia, die na twee seizoenen bij Berkum nu hoofdtrainer wordt bij SV Wissel.

Gerelateerde artikelen

Back to top button