HardlopenNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Inschrijving 24e editie Craft Ekiden Zwolle geopend

Zwolle – De inschrijving van de 24e editie van de Craft Ekiden Zwolle is geopend. Inschrijven kan tot woensdag 15 maart 2017 via www.ekidenzwolle.nl/inschrijving.

Hoofdsponsor

De Ekiden organisatie is erin is geslaagd om Craft Sportswear opnieuw aan zich te binden als hoofdsponsor. Samenwerking met deze internationale speler op de markt van functionele sportkleding biedt prachtige kansen om de Ekiden ook in 2017 tot een succes te maken. Zo ontvangt iedere deelnemer ook dit jaar in ieder geval een prachtig functioneel loopshirt (winkelwaarde €29,95).

Categorieën

Als altijd blijft de Ekiden een evenement voor teams van zes deelnemers. Die kunnen zich dit jaar inschrijven in één van de vier categorieën: Wedstrijd mannen, Wedstrijd vrouwen, Business en Recreanten.

Activiteiten

De Craft Ekiden Zwolle is een evenement voor iedereen. Niet alleen voor deelnemers, maar ook voor hun supporters in alle leeftijden. Om de Ekiden nog meer tot een feest voor iedereen te maken is de organisatie druk bezig om het midden van de atletiekbaan en de omliggende terreinen te vullen met catering, muziek en activiteiten. Natuurlijk krijgen teams ook dit jaar weer voldoende ruimte om tijdens de wedstrijd hun eigen verblijfplaats in te richten.

Inschrijven

Inschrijven voor de 24e Craft Ekiden Zwolle kan tot woensdag 15 maart 2017 op www.ekidenzwolle.nl/inschrijving. Om een gezellige, verantwoorde en veilige wedstrijd te kunnen organiseren worden maximaal 200 teams toegelaten.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Back to top button