Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hoe hoog en waar vliegt de ‘Belevingsvlucht’?

Tijd en vluchtschema

Zwolle – De belevingsvlucht van Lelystad Airport komt op vier momenten langs Zwolle.  De Boeing 737-800 van Transavia vliegt de  aanvlieg- en vertrekroutes die zijn ingetekend op deze kaarten.

Bandbreedtes routes (geel gearceerd rondom Zwolle)

De toegestane afwijking die vliegtuigen kunnen hebben, is ongeveer 1,8 km (1 nautische mijl) aan weerszijden van de gepubliceerde route. Dat betekent dat het vliegtuig zich in een bandbreedte van 3,6 km van de routelijn kan bevinden. Op de kaarten heeft RTV Focus dit gebied  via de geel gearceerde lijn aangegeven.

Segment 1 – 15:49 bij Zwolle

Segment 2 – 16:32 bij Wilsum (in de buurt van Scholtensteeg)

Segment 3 – 17:10 bij Zwolle

Segment 4 – 17:48 bij Zwolle

Download tijdschema Download tijdschema

 

Stap 1: Ga naar de Google Play Store of Apple Store

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 2: Type in de zoekbalk “Flightradar24”

 

 

 

Stap 3: Android – Installeer de app door op “installeren” te drukken. Wanneer dit klaar is zal deze knop veranderen in “openen”.                         Apple –  Installeer de app door op “downloaden” te drukken. Wanneer dit klaar is zal deze knop veranderen in “open”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 4: Wanneer de app geopend wordt, zal dit het beginscherm zijn. Om meldingen te krijgen van speciale vluchten zoals de belevingsvlucht moeten deze eerst worden aangezet. Druk hiervoor op de knop “alerts”.

 

 

 

 

Stap 5: Er verschijnt een nieuw scherm met instellingen over allerlei meldingen. Zorg dat “Featured Flights” aanstaat. zodra er speciale vluchten (waaronder de belevingsvlucht) de lucht in gaan, zal de app hier een melding over geven en via de app kan het toestel dan worden gevolgd.

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button