KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Hedon Eindejaarsstream via Facebook Live

Zwolle – Dinsdag 29 december blikt Hedon terug op 2020 met de Eindejaarsstream op Facebook Live. Hedon’s eigen presentatoren Ruben Kooren en Thomas Siemonsma nemen je in de Eindejaarsstream mee door het jaar heen aan de hand van gesprekken met tafelgasten, muziek en diverse give-aways. De livestream is gratis te volgen.

Afgelopen jaar stond weliswaar veelal in het teken van verplaatsingen en annuleringen, maar de hordes van 2020 zorgden er ook voor dat de podia gingen experimenteren met buitenpodia en livestreaming. Denk daarbij onder andere aan de livestreams en de buitenconcerten bij Gerrits Tuin.

“De Eindejaarsstream wordt een stream voor en door Hedon-mensen. We zijn inmiddels aardig bedreven in het neerzetten van livestreams en willen zo aan het einde van het jaar graag wat doen voor onze vaste bezoekers die het culturele programma zo hebben moeten missen. Dit doen we samen met artiesten die dicht bij ons staan in een gezellig, laagdrempelig programma”, aldus marketingcoördinator André van der Meulen. “Daarbij was er in 2020 ook nog een tijd voor Corona, want hoewel we slechts tot mid maart een normale bedrijfsvoering konden hanteren bracht dat nog wat bijzondere momenten met zich mee waar we graag nog even bij stilstaan tijdens de stream.”

Hedon eindejaarsstream

Locatie : Facebook Live
Wanneer : dinsdag 29 december
Open : 20:30u
Aanvang : 22:00u
Prijs : GRATIS

Gerelateerde artikelen

Back to top button