Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Hart van Zwolle viert ontmoetingen in de stad

Zwolle – Afgelopen vrijdag was het dan zover. Stichting Hart voor Zwolle organiseerde het Ontmoetingsfeest 2018.

Al jarenlang ziet Hart voor Zwolle prachtige verbindingen ontstaan binnen de stad. En dat gingen ze vieren met een feest van verbinding. Het doel was om alle betrokken partijen te ontmoeten en samen te vieren dat er zoveel mooie dingen gebeuren in Zwolle.

Ruim 250 bezoekers kwamen op het ontmoetingsfeest af om te luisteren naar inspirerende verhalen, maar ook: gezelligheid, heerlijk eten en drinken van onder andere de BBQ Chef, het Swolsch Friethuys en Salute. Daarnaast was er muziek van Trio Concordia en waren er verschillende soorten spellen en sporten zoals stokvangen, lasergamen en (flessen)voetbal.

Stichting Hart voor Zwolle

Stichting Hart voor Zwolle heeft als doel de kloof tussen jongeren en kwetsbare Zwollenaren te dichten. Ze inspireren jongeren om zich vrijwillig in te zetten voor hun medebewoners en om deze jongeren te verbinden met mensen die zelf geen netwerk hebben en hun hulp goed kunnen gebruiken.

Vele jongeren zetten zich inmiddels op allerlei plekken in voor hun stadsgenoten: ze zien om naar eenzame ouderen, kijken voetbal met dakloze herberggasten of ondernemen activiteiten met vluchtelingen.

Kijk voor meer informatie over Hart voor Zwolle op hun website.

Gerelateerde artikelen

Back to top button