LifestyleNieuws uit Zwolle

Hardstyle dancefestival Biddinghuizen in Zwolle te horen

Zwolle – Dancefestival Defqon.1 draait op volle toeren en dat is te horen in de wijde omtrek. Het dancefestival dat gehouden wordt op het Walibi terrein in Biddinghuizen is zelfs in Zwolle te horen. Hemelsbreed gaat het om een afstand van zo’n 28 kilometer. Mensen vanuit onder andere Zwolle Zuid, Assendorp, Aa-Landen laten via social media weten het geluid op te vangen.

Het dancefestival voor hardstyle liefhebbers trekt dit weekend zo’n 77.000 bezoekers. Het festival heeft vijf area’s met verschillende line-ups. Power Hour is de highlight van het festival. De organisatie omschrijft dit uurtje als: ‘The rush flows through your veins, your heart is pumping with adrenaline, your head is filled with madness. For sixty minutes long, we were all slaves of madness.”

De laatste act op Defcon.1 staat gepland om 23.00 uur vanavond.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button