LifestyleNieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Uitzwaaien van TT-gangers bij tankstation Haerst Zwolle

Foto's © Peter Denekamp / video © Mathijs Schlaman en Hugo Janssen

Assen / Zwolle – Meer dan 100.000 motorfans gingen zondagmiddag massaal de A28 op, op weg naar huis. Ze hadden een dagje of zelfs een heel weekend genoten van de TT in Assen, de Grand Prix voor de motorraces. Veel publiek stond aan de kant van de weg te wachten om de motorrijders uit te zwaaien.

De viaducten boven de A28 stonden vol met uitzwaaiers. Maar ook in de berm waren de toeschouwers van de zogenaamde uiTTocht te vinden. Heerlijk relaxed in de campingstoel met een biertje in de hand. De koelbox stond paraat voor de nodige aanvulling. Traditiegetrouw stond het ook bommetje vol bij tankstation Haerst aan de A28 bij Zwolle. Kijken naar het mooie spul, de snelheidsduivels en de wheely’s. Al is dat, wat betreft de snelheid, de laatste jaren wel wat minder. Er wordt door de politie volop gecontroleerd tijdens het TT weekend en de uittocht. Rond 6 uur meldde TT Traffic dat de parkeerplaatsen in Assen leeg waren en was de TT weer voorbij.


Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button