KabelkrantLevensbeschouwingNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Hanneke en Thabang wonen in Lesotho in een huisje van 24m2 gemaakt van cement en golfplaten

Zwolle – Hanneke en Thabang wonen in Lesotho al drie jaar in een altijd stoffig huisje van 24m2. Het dak en de muren zijn van golfplaten gemaakt, de kale vloer van cement, en er is geen badkamer. Via het GoFundMe-platform is Han uit Zwolle een inzamelingsactie gestart zodat het stel een stenen huis kan bouwen.

Hanneke en Thabang verlangen naar een huis met meer ruimte en elektriciteit om een stevige basis te vormen om hun werk te doen. Zo kunnen ze meer tijd overhouden om te doen waarvoor ze zich geroepen voelen: het delen van Gods onvoorwaardelijke liefde in woord en daad.

“Het voelt voor Hanneke & Thabang als langdurig kamperen en kost veel tijd en energie. Tijd die ze liever besteden aan het bemoedigen en helpen van de mensen om hen heen. Hun hart gaat ernaar uit om het leven met Jezus voor te leven en te vertellen over Gods onvoorwaardelijke liefde. Samen willen ze echt verschil maken in de levens van de mensen in Lesotho, want zij gaan gebukt onder de last van lege rituelen m.b.t. voorouderverering en grote zorgen over hun eerste levensbehoeften zoals voedsel, drinkwater en onderdak.” – aldus de campagnetekst.

Sinds ze getrouwd zijn hebben Hanneke en Thabang al €11.000 gespaard, maar voor een bewoonbaar huis is nog is €11.000 nodig.

Bekijk de campagne hier: https://gf.me/v/c/gfm/hanneke-thabang

Gerelateerde artikelen

Back to top button