Nieuws uit ZwolleSport

Handbalvrouwen Travelbags/HV Zwolle gebrand de twee punten in Zwolle te houden

Zwolle – Op zondag 3 november stond TVO Dames 1 op het programma voor HV Zwolle Dames 1. Na de verloren wedstrijd van vorige week wilden de dames koste wat kost winnen vandaag.

Dat de dames van Zwolle gemotiveerd waren, was te zien. Met de openingsfase stond het al gauw 6-1 in het voordeel van Zwolle. De dekking stond en er werden mooie aanvallen gespeeld, waarbij iedereen een doelpunt meepakte. De dames van TVO kwamen door hun snelle tegenaanvallen terug tot 8-4. De dames van Zwolle moesten een tandje bij doen in de dekking en dat lukte, ze liepen uit naar 16-9 waarmee ze ook de rust in gingen.

Beide ploegen begonnen sterk aan de tweede helft. Zwolle opende de score, waarna TVO ook meteen wist te scoren. Beide ploegen bleven om en om scoren, waardoor snel een stand van 21-14 was. Daarna was het TVO die de betere ploeg was en wist vijf keer achter elkaar te scoren. De dames van Zwolle herpakten zich goed en wisten het doel weer te vinden. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 26-22 winst voor de dames van Zwolle.

De dames van Zwolle willen het publiek bedanken voor hun aanwezigheid.
Graag zien ze jullie weer op dinsdag 5 november om 20.30 uur in de WRZV hal. Hier spelen ze de tweede ronde van de beker tegen de koploper uit de eerste divisie Kwiek Dames 1.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button