HandbalNieuws uit ZwolleSport

Handbal | Zwolse handbaldames winnen van SDOL

Zwolle – Zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen SDOL op het programma. De wedstrijd van een jaar geleden stond de dames van SV Zwolle nog altijd goed bij! Dit mocht dit keer niet gebeuren…

De wedstrijd begon moeizaam. De dekking stond goed, maar open kansen werden gemist. Er mistte overtuiging. Het laatste gedeelte van de eerste helft kwamen de meiden in de flow. Met een paar mooie breaks en snelle aanvallen en goede reddingen van Taylor Onderberg ging Zwolle met een voorsprong de rust in: 5-9.

In de rust werd benadrukt dat dit niet weggeven mocht worden. Daar werd naar geluisterd. Er stond een scherper en sneller team en de dekking stond als een huis. Zwolle liep uit. Met 9-20 op het scorebord en nog 1 minuut te spelen, gooit doelvrouw Taylor Onderberg nog één keer vanuit eigen doel richting het doel van de tegenstander: GOAL!!!! Deze wedstrijd had niet beter afgesloten kunnen worden.

Wat zeker hielp was de steun van al het meegereisde publiek!! Dat was super! De dames willen de supporters allemaal heel erg bedanken.

Volgend weekend zijn de dames vrij. Over twee weken (5 maart 2016) speelt het eerste dames team op zaterdagavond om 20:15 uur thuis tegen Ha-STU. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden, dus mis het niet!

Gerelateerde artikelen

Back to top button