EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

H&M sluit deuren; kinderkledinglocatie wordt damesmode

Zwolle – De H&M winkel in de Diezerstraat in Zwolle gaat sluiten. Het gaat om de zaak waar dames- en herenmode wordt verkocht. Het Zweedse modeconcern gaat zich meer richten op online verkoop waardoor bepaalde winkellocaties worden gesloten. De kinderkledingwinkel van de H&M blijft wel open in Zwolle.

Britt Kleinepier, woordvoerder van de H&M:”We werken constant aan het optimaliseren van ons winkelportfolio om zo al onze klanten de beste winkelervaring te kunnen bieden. Deze optimalisatie houdt in dat we investeren in onze online shop-omgeving, winkels uitbreiden, herprofileren, naar een andere locatie verhuizen, en ook dat we winkels sluiten. In dit geval betekent dat de sluiting van een van onze winkels in Zwolle.”

Deze winkel blijft open maar wordt een dameskledingwinkel © RTV Focus Zwolle

Kinderkledingwinkel wordt damescollectie

Bij de H&M winkel aan de Diezerstraat 97-99 in Zwolle (H&M kinderkledingwinkel), zal later dit jaar de damescollectie verkrijgbaar zijn in plaats van de kindercollectie. De dames-, heren-, kinder-  en HOME collecties blijven altijd online verkrijgbaar bij het modeconcern.

De sluiting van de H&M in Zwolle aan Diezerstraat 64-66 vindt dit najaar plaats en de laatste verkoopdag is 10 december.

Door de sluiting van deze winkel zullen er geen banen verloren gaan. Britt Kleinepier, woordvoerder H&M

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button