EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Groot wegonderhoud Mastenbroekerallee en rotonde Werkerlaan

Zwolle – Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 15 juli voert de gemeente Zwolle groot wegonderhoud uit aan de Mastenbroekerallee -tussen de Werkerlaan en Klokkengietenlaan- en aan de rotonde Werkerlaan-Mastenbroekerallee. De activiteiten veroorzaken omleidingen voor het verkeer.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit: het frezen van de bestaande asfaltlaag, aanpassen van diverse bestrating rondom de rotonde, aanbrengen van nieuw asfalt en makeringen.

Verkeersmaatregelen

Van 4 juli tot en met 8 juli overdag buiten de spits tussen 9.30 en 15.30 uur, vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats op de rotonde Mastenbroekerallee-Werkerlaan. In die periode begeleiden verkeersregelaars ter plaatse het verkeer.

De asfalteringswerkzaamheden aan de Mastenbroekerallee -tussen de Werkerlaan en Klokkengieterlaan- en aan de rotonde Werkerlaan-Mastenbroekerallee vinden plaats van 12 juli tot en met 14 juli, in de avond- en nachturen tussen 19.00 uur en 06.00 uur. Tijdens de uitvoering wordt de rijbaan in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer.

Omleidingsroutes

Doorgaand verkeer wordt gedurende de wegwerkzaamheden omgeleid via de Middelweg, Zwartewaterallee, Hasselterweg, Stadshagenallee en vice versa. Vanuit de wijk worden er ook diverse omleidingen geplaatst. De omleidingen worden aangegeven middels omleidingsborden.

Om de bereikbaarheid van het winkelcentrum te garanderen worden de bussluizen in de Koperslagerstraat en Veldbeemgras aangepast zodat personenauto’s gedurende de werkzaamheden hier gebruik kunnen maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button