BouwKabelkrantNieuws uit Zwolle

Gemeente Zwolle verkoopt vijftien nieuwbouwkavels in de Oude Mars

Zwolle – De gemeente Zwolle is op 18 mei gestart met de verkoop van vijftien riante kavels in de Oude Mars. De oppervlakte van deze kavels loopt uiteen van 841 tot 1213 vierkante meter. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een kavel tot dinsdag 8 juni, 16.00 uur.

De Oude Mars ligt ten zuiden van Zwolle. Hier realiseert de gemeente honderd ruime nieuwbouwkavels voor particuliere woningen. In dit landelijke buitengebied gaan wonen, natuur en ruimte hand in hand. Tegelijkertijd is de levendigheid van de stad ook binnen handbereik.

Ruim wonen

De ruimtelijke opzet van het nieuwbouwplan kenmerkt zich door veel groen en veel open ruimtes en routes. De wegen in het gebied krijgen bijvoorbeeld brede grasbermen in plaats van trottoirs. Elke kavel blijft voor een groot deel onbebouwd en krijgt een groen karakter. De honderd riante bouwkavels worden in verschillende fasen uitgegeven. Eerder verkocht gemeente Zwolle al bijna zeventig kavels. Als eigenaar van een kavel kunt u hier uw droomwoning bouwen. U bent zelf opdrachtgever en bouwt uw nieuwbouwwoning naar eigen wens en behoefte. De gemeente Zwolle kan hierin begeleiden en adviseren. De grondprijzen van de vijftien kavels variëren van € 392.592,06 tot € 510.725,88 (kosten koper inclusief btw).

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie, de verkoopbrochure, kavelpaspoorten en het inschrijfformulier staan op oudemars Zwolle. Belangstellenden kunnen zich inschrijven van dinsdag 18 mei tot dinsdag 8 juni, 16.00 uur.

Bij meerdere inschrijvingen op één kavel vindt een loting plaats door een notaris op woensdag 9 juni om 16.00 uur. Vanwege corona is het niet mogelijk om bij de loting aanwezig te zijn. Kavels waarop niet is ingeschreven blijven ook beschikbaar na 8 juni.

Wilt u meer weten over de kavels in de Oude Mars, neem dan contact op met Mevrouw I. de Vos, telefoon (038) 498 22 00 of per mail: ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button