KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Floorever gaat komende drie jaar Heren 1 Be Quick sponsoren

Zwolle – Be Quick ’28 is verheugd te kunnen melden dat ze de komende drie jaar een nieuwe hoofdsponsor heeft voor haar vereniging. Het gaat om Floorever, specialist in vloeren en raamdecoratie.

Namens Floorever was Bert-Jan Posthuma (52) zaterdag aanwezig bij Be Quick om de sponsorovereenkomst te ondertekenen. Hij is de franchisegever van de Floorever filialen in Zwolle en Kampen. Franchisenemer Henk van Keulen was namens Floorever Kampen vertegenwoordigd.

Floorever was ook al sponsor bij andere voetbalverenigingen, maar nu is daar dus ook Be Quick bij gekomen.

Niet onbekend

De geboren en getogen Kampenaar Posthuma werkt al 26 jaar als zelfstandige. Als bedrijfsnaam bestaat Floorever echter pas sinds april 2009. “We doen vloeren, maar ook raamdecoratie. Daarbij moet je denken aan gordijnen en binnen zonweringen.” Helemaal onbekend was Floorever echter niet meer bij Be Quick: “We hebben ook de nieuwe vloer van de bestuurskamer gesponsord.” Als tegenprestatie heeft Be Quick uiteraard een reclamebord geplaatst.

Natuurlijk rekent Be Quick erop dat de naam Floorever aan naamsbekendheid gaat winnen met deze sponsoring. Door deze samenwerking hoopt zij ook Bert-Jan Posthuma, binnenkort ook woonachtig in Zwolle, en uiteraard Henk van Keulen vestiging Kampen nog vaker te verwelkomen op haar sportpark.

Zij dankt ook Vincent Bello en Marcel van Assen die namens Be Quick ’28 deze sponsorovereenkomst hebben gerealiseerd.

Meer over Floorever vind je op de website van het bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Back to top button