MagazineMuziekNieuws uit Zwolle

Extra #OpgezwolleTotNu-show in Hedon

Zwolle – Vrijdag 4 maart komen Rico & Sticks hun tour aftrappen in Hedon met een heuse pre-HMH show. Het is allesbehalve een try-out voor de uitverkocht HMH-show exact twee weken later. De mannen komen met een full-show waarbij niet alleen alle Opgezwolle classics en crowd-favourites voorbij komen, tracks en gastbijdrages die de mannen buiten de Opgezwolle-era hebben gebracht worden niet vergeten. Kaartverkoop start zaterdag 23 januari om 10:00uur via www.hedon-zwolle.nl en de lokale Plato.

Jarenlang werd er naar verlangd en met de #OpgezwolleTotNu-showsvorig jaar in Hedon werden de fans geserveerd op een legendarische greatest hits show aangevuld met de hardste solo-tracks. Vervolgens was de Alphatent van Lowlands aan de beurt en verkocht de HMH-show razendsnel uit.

“De oude en nieuwe klassiekers van de rappers zitten bij veel meer mensen in het DNA dan dat je van te voren zou denken. Misschien zelfs meer dan de mensen zelf denken”, aldus Ralph-Hermen Huiskamp van 3voor12.nl. Na het uitverkopen van het optreden op 26 maart a.s. stond Hedon zoveel paniekerige mensen, naarstig op zoek naar een kaartje, te woord dat het enige advies luidt: “wees er snel bij om je tickets te scoren.”


RICO & STICKS #OPGEZWOLLETOTNU

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 4 maart 2016
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 26,50

Kaarten voor dit optreden zijn vanaf zaterdag 23 januari verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Hedon website

Gerelateerde artikelen

Back to top button