Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Een leven lang ontwikkelen in het groene vakgebied

Zwolle – De groene sector is volop in beweging en de ontwikkelingen gaan snel. Dat vraagt de komende jaren veel van vakmensen en bedrijven in deze sector. De kennis moet op peil blijven, kwalificaties op orde en vaardigheden ge-updatet. Op donderdag 12 maart laat Zone.college Zwolle bedrijven en particulieren zien welke mogelijkheden de groene opleider biedt in het kader van dit zogenaamde leven lang ontwikkelen.

Bezoekers krijgen tijdens de voorlichtingsavond informatie over beroepsgerichte opleidingen, trainingen en cursussen in de domeinen Agro, Creatief, Groen, Paard en Voeding. Opleidingsadviseurs vertellen onder meer over de inhoud van opleidingen, onderzoeken samen met de bezoekers het beste opleidingstraject in het kader van een leven lang ontwikkelen en geven advies en informatie over financiering en subsidiemogelijkheden.

VHG Brancheopleiding

Tijdens de voorlichtingsavond kunt u ook informatie krijgen over de brancheopleiding Vakbekwaam Hovenier van de VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners). Deze vakopleiding richt zich speciaal op werkenden in de sector of mensen die zich willen omscholen voor een baan in de sector. De opleiding wordt in de avonduren en op zaterdagen gegeven en is zo goed te combineren met een fulltime baan buiten de groensector.

Zone.college vindt het belangrijk om ook voor volwassenen en bedrijven opleidingen, trainingen en cursussen aan te bieden. Met het opleiden van vakmensen draagt de groene opleider bij aan een gezonde, duurzame toekomst van mens en dier. Alle opleidingen, cursussen en trainingen worden bij goed gevolg afgesloten met een bewijs van deelname, getuigschrift, mbo-certificaat, een erkend MBO-diploma of een branche-erkend diploma.

De voorlichtingsavond in Zwolle is op donderdag 12 maart van 19.00 tot 21.00 uur aan de Koggelaan 7. Tijdens deze avond kunnen bezoekers ook kennis maken met het reguliere mbo-onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.zone.college

Gerelateerde artikelen

Back to top button