112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Drie containerbranden in één nacht

ZWOLLE – De brandweer moest in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere keren uitrukken voor meldingen van containerbranden in Zwolle.

De eerste melding rond 00.25 uur betrof een papiercontainer op het plein van een school aan de Gedeputeerdenlaan in Zwolle-Zuid. De brandweer had deze brand al snel onder controle.

Om 00.43 uur kwam de tweede melding. Dit betrof een container met bouwafval aan de Burgemeester Roelenweg. Bij deze brand kwam flink wat rook vrij welke richting de A28 trok. De brandweer heeft de container vol laten lopen met water.

Rond 02.21 uur kwam opnieuw een melding van een containerbrand binnen. Dit keer in Park de Wezenlanden. Of de brandweer hier iets heeft aangetroffen, is onbekend.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button