EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Dinoland begint vorm te krijgen

Zwolle – Nog iets meer dan 2 weken en dan openen de deuren van Dinoland in Zwolle. Op het terrein van het oude Ecodrome komt een nieuw kleinschalig pretpark waar kinderen kunnen spelen en avonturen kunnen beleven tussen de dino’s. Dus wordt er druk gewerkt om met het eerste deel op 13 februari te kunnen openen.

Dat deel bestaat uit een overdekte speelhal met groot klimtoestel, interactieve games en een restaurant. Kunstenaars uit Duitsland zijn op dit moment bezig met het aankleden van de speelhal. De spelende kids wanen zich straks midden in ‘Jurrassic Parc’. Voor de hele kleine peuters en kleuters ziet het er allemaal vriendelijk uit. Voor de grotere kids is er een avontuurlijker aangekleed gedeelte waar je bijvoorbeeld interactief kunt raften en klimmen.

Voor wie al even buiten wil spelen is er een klimtoestel bij het toekomstige terras.
Halverwege het jaar gaat ook het buitengedeelte open. Hier komt een hoogteparcours met uitkijktoren en kunnen kids straks avonturen beleven met een echte helikopter en een jeep. In de oude Ecodrome kas komt de ontdekhal met activiteiten zoals dinobotten opgraven of uithakken uit een rotsblok.

De prijzen voor het nieuwe park zijn heel schappelijk. Voor 5 euro kan een een kind al de hele dag spelen in het indoor gedeelte. Een dagticket voor het binnen- en buitengedeelte gaat straks 12,50 kosten. Begeleidende ouders betalen voor de indoor ook € 2,50. Maar daar zit een consumptie bij in.

Timelapse van de T-Rex bij de ingang!

Timelapse van de T-Rex bij de Dinoland ingang door ART-EFX

Posted by Dinoland on Wednesday, January 27, 2016

Gerelateerde artikelen

Back to top button