112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man steelt telefoons uit kleedkamer middelbare school Koggelaan

Zwolle – De politie Zwolle is op zoek naar een man die telefoons heeft gestolen uit kleedkamers van scholen.

De man nam op maandagmiddag 25 januari rond 13.00 uur meerdere mobiele telefoons en portemonnees weg uit een kleedkamer van een middelbare school aan de Koggelaan. Leerlingen die aan het sporten waren ontdekten na de les dat de kostbaarheden verdwenen waren. Een dag later nam vermoedelijk dezelfde jongeman ook spullen weg uit de kleedkamer van een school aan de Zoom.

De politie adviseert ouders en leerlingen om kostbaarheden niet in een kleedkamer achter te laten maar op te ruimen in een afsluitbare ruimte zoals een locker.

Vragen

Kent of herkent u deze jongeman, weet u waar hij verblijft of heeft u (een) mobiele telefoon(s) van hem aangeboden gekregen? Neem dan direct contact op met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844 of gebruik het tipformulier op deze pagina.

 

2016042123d

2016042123c

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button