Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

De Lunchwinkel doneert vrijdagomzet voor stamceltherapie Roeland

Zwolle – Vrijdag 4 januari zal De Lunchwinkel aan de Nieuwe Markt voor één keer van 12 uur ‘s morgens tot 12 uur ‘s nachts open zijn. Alle inkomsten van deze dag zullen worden gedoneerd aan de stichting ‘Help Roeland, Stop PPMS’.

Roeland is een Zwolse alleenstaande vader met Primair Progressieve Multiple Sclerose (PPMS). Behandeling via Cell Transplantation (HSCT) is alleen mogelijk in Moskou. Omdat dit niet vergoed wordt is er actie nodig.

De Lunchwinkel, onderdeel van Gosker Zorg, zal vrijdag alle inkomsten doneren aan de stichting voor Roeland. Voor deze speciale dag komt er een aangepaste winterkaart. Ook zal er een kraampje zijn met warme chocolademelk, glühwein lekkere hapjes en leuke spulletjes. Het Lunchwinkel team doet zoals altijd samen met mensen met een verstandelijke beperking de keuken en de bediening.

Iedereen is van harte welkom aan de Nieuwe Markt 12 in Zwolle.

Help Roeland, Stop PPMS
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button