Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

De Bolle Minibieb maakt er een waar feestje van op Instagram

Zwolle – Het is één van de vele leuke minibiebs in Zwolle. De Bolle Minibieb in de wijk Dieze. De beheerster van de bieb maakt er een waar feestje van door bijna iedere dag een leuke post op Instagram en Twitter te zetten. RTV Focus ging bij haar langs om het verhaal achter de minibieb vast te leggen.

Instagram De Bolle minibieb

Minibiebs zijn kleine boekenkastjes met boeken die iedereen mag meenemen om thuis te lezen. Maar ook om een gelezen boek er in te zetten. In Zwolle kun je Minibiebs veelal vinden in voortuinen of aan voorgevels van huizen. In heel Zwolle zijn er inmiddels meer dan 60 te vinden. Wil je weten of er ook een minibieb in jouw buurt staat? Click dan eens door op onderstaande link.

Minibieb adressen Zwolle

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goedemorgen! Vandaag viert Nicci Gerrard, zij vormt samen met haar man het schrijversechtpaar NICCI FRENCH, haar 62e verjaardag! Onlangs ontving ik via mijn buurvrouw een enorme donatie boeken. Hier zaten vele boeken van Nicci French bij. Inclusief een aantal boeken die ik nog in de voorraad had vormen zij een enorme stapel. Zie hiervoor de foto’s bij de post. En omdat het voor Nicci Gerrard dus vandaag feest is vind je vanaf vandaag al deze boeken in de Minibieb. Heb jij een favoriet? • • • • #zwolle #minibieb #minibiebzwolle #mini #boeken #boek #lezenisleuk #lezen #ruilen #freelittlelibrary #freebooks #gratisboeken #gratis #books #booksofinstagram #bibliotheek #goedemorgen #komlenenruilenofbrengboeken #booklover #ikleesthuis #boekenkast #ruilenzonderhuilen #shelfie #niccifrench #niccigerrard #birthday #verjaardag #happybirthday #gefeliciteerd

Een bericht gedeeld door De Bolle Minibieb (@debolleminibieb) op

Foto © RTVFocusZwolle © Marrit Elsinga
Foto © RTVFocusZwolle © Marrit Elsinga

 

 

Foto © RTVFocusZwolle © Marrit Elsinga
Foto © RTVFocusZwolle © Marrit Elsinga
Foto © RTVFocusZwolle © Marrit Elsinga

Gerelateerde artikelen

Back to top button