Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Dames weten niet te winnen in Arnhem

Na de nederlaag van vorige week, waren de dames gebrand om zaterdagavond 17 januari de uitwedstrijd tegen E&A 2 te winnen. Het beloofde een spannende pot te worden, aangezien de thuiswedstrijd met maar één punt verschil gewonnen werd.

De dames begonnen fel aan de wedstrijd en kwamen door een mooie onderschepping van Sharmaine Oerbekke op een 0-1 voorsprong. Het spel ging gelijk op omdat aan beide kanten de nodige ruimte weg werd gegeven in de dekking. Drie seconden voor rust kregen de dames van Zwolle een vrije bal, die door Nienke Reumer werd gescoord, waardoor de dames met een 13-14 voorsprong de rust in gingen.

De dames van Zwolle kwamen sterk uit de kleedkamer en wisten direct uit te lopen naar een 13-16 voorsprong, helaas konden ze door het fysieke spel van E&A deze voorsprong niet behouden. Door het fysieke spel van E&A hadden de dames van Zwolle moeite met het spelen van hun eigen snelle spelletje.

De dames van Zwolle wisten hier door moeilijk tot scoren te komen. Ondanks dat de dekking het laatste kwartier erg sterk stond, wisten de dames van E&A helaas wel een aantal keer tot scoren te komen. Door een aantal mooie breaks wisten de dames van Zwolle het erg spannend te houden. Helaas konden de dames dit niet omzetten in een overwinning. Dit resulteerde in een eindstand van 24-22 in het voordeel van E&A.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button