Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Open Huis Landstede MBO vrijdag 30 & zaterdag 31 januari

Een goede keuze maken voor een school en opleiding is best lastig. Daarom organiseert Landstede MBO op vrijdag 30 januari van 17.00 – 21.00 uur en op zaterdag 31 januari van 10.00 – 13.00 uur een Open Huis voor aankomende studenten, hun ouders en andere belangstellenden. Het Open Huis is op alle locaties van Landstede MBO in Zwolle.

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Daarnaast kunnen de medewerkers van Landstede Studie-& Loopbaanoriëntatie extra informatie geven en helpen kiezen uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Landstede MBO.

Leren op alle niveaus, binnen en buiten de school

Landstede MBO biedt leertrajecten op maat en op vier niveaus, van ondersteunend tot leidinggevend. De trajecten zijn zo te kiezen dat ze aansluiten op de talenten, wensen en interesses van de leerling. Je leert in zogenaamde Landschappen. Dat zijn interessegebieden waarin je kennismaakt met je toekomstige beroep en werkveld. Je leert veel in de praktijk, bij bedrijven en organisaties, maar ook binnen de school. In de speciaal ingerichte praktijkruimtes en skillslabs op school, via gastcolleges en projecten voor bedrijven. Daardoor word je beter voorbereid op je toekomstige werkveld of een vervolgopleiding.

Persoonlijke aandacht

Landstede MBO werkt met kleinschalige onderwijslocaties en je krijgt een eigen coach. Er heerst een plezierige sfeer met ruimte voor persoonlijke aandacht. Landstede MBO heeft locaties in Harderwijk (inclusief Dronten en Lelystad), Raalte en Zwolle.

Locaties

De volgende locaties zijn op vrijdag 30 (17.00 – 21.00 uur) en zaterdag 31 januari (10.00 – 13.00 uur) geopend:
Landstede MBO Zwolle
– Dokterspad 2
– Fuchsiastraat 1
– Stadionplein 12 (in IT PerformanceHouse)
– Rechterland 1
– Ossenkamp 5

Meer informatie
Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op:
Landstede

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button