Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Cibap studenten maken foto expositie van ‘Willems’ uit Kamperpoort in Nieuwe Haven

Zwolle – Alle mannen met de naam Willem uit woonzorgcentrum Nieuwe Haven en uit de Kamperpoort voelden zich even de koning te rijk. Zij werden afgelopen maand gefotografeerd door twee Cibap studenten voor de foto expositie “Willem”. Deze expositie is onderdeel van de feestweek die Nieuwe Haven organiseert in het kader van Koningsdag en het bezoek dat Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op 25 april brengen aan Zwolle. De foto expositie is een knipoog naar de Willems uit de Nederlandse geschiedenis zoals Koning Willem I, Willem van Oranje en Willem Alexander.

Voor de twee studenten van de opleiding Mediavormgever Lyanne van Bodegom en Karlijn Tiebot is het maken van de expositie een prachtige praktijkopdracht. Om de Willems te werven maakten zij een poster, fotografeerden zij er de mannen én jongens en hebben een prachtige expositie van gemaakt. De opening van de expositie werd gisteren verricht door de jongste (4 jaar) en de oudste (90 jaar) Willem. De foto expositie is nog tot en met 30 april te bezichtigen in Nieuwe Haven, Burg. Vos de Waelstraat 1 Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button