Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Christmas Village in Stadshagen

In het winkelcentrum van Stadshagen is er ook dit jaar weer een gezellige kerstsfeer met activiteiten voor jong en oud. Vandaag tot 17.00 kunt u van verschillende activiteiten gebruik maken.

DJ Etienne LaFaille zorgt voor sfeervolle muziek voor onder het kerstshoppen. De Glitterdames lopen rond in hun schitterende pakjes en maken een gezellige babbel met de mensen in het winkelcentrum van Stadshagen. Onder het genot van warme chocolademelk, glühwein en snert kunt u zich lekker opwarmen.

Voor kinderen is er de Christmas Kids Club van Partou. Medewerkers van Bibliotheek Zwolle en medewerkers van de Kraamvogel staan paraat voor de allerkleinste bezoekers om met ze te knutselen of de kinderen te schminken, zodat de ouders lekker rustig kerstinkopen kunnen doen. Er rijdt vandaag zelfs een Stadshagentreintje waarmee een ritje door het winkelcentrum van Stadshagen kan worden gemaakt.

Wensactie

Er kan een wens in worden gevuld voor jezelf of voor een ander en deze moet ingeleverd worden in de rode brievenbus. Misschien wordt jouw wens wel in vervulling gebracht. Ook kan een wens in worden gevuld via Facebook. Hiermee kan je een shoptegoed winnen van €25,00.

 

Rode wensbrievenbus
Rode wensbrievenbus
Er kan warme chocolademelk gedronken worden

Gerelateerde artikelen

Back to top button