KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Carrièrecafé voor verpleegkundige vervolgopleidingen in Vrouw-kindcentrum

Zwolle – Geboortes, kinderen, ziekte: als er een plek is in het ziekenhuis waar geluk, blijdschap, angst en verdriet dicht bij elkaar liggen is het wel in het Vrouw-kindcentrum. Ben jij benieuwd of een verpleegkundige vervolgopleiding bij het Vrouw-kindcentrum iets voor jou is? Kom dan op 6 november naar het carrièrecafé!

Het is een werkomgeving waar je het verschil kunt maken. In het Vrouw-kindcentrum bieden we zorg aan vrouwen, (aanstaande) moeders en hun partners, pasgeboren baby’s, te vroeg geboren baby’s en zieke kinderen.

Gezinsgerichte zorg

Als verpleegkundige op de neonatologie, NICU, obstetrie of op de kinderafdeling moet je over andere kwaliteiten beschikken dan op een ‘gewone’ verpleegafdeling. We bieden gezinsgerichte zorg, dit betekent dat we de ouders er zoveel mogelijk bij betrekken. Dit vraagt om een groot empathisch vermogen.

Ontwikkelen

Binnen het Vrouw-kindcentrum zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Volgend jaar starten er weer verpleegkundige vervolgopleidingen. De vacatures hiervoor staan al open of verschijnen binnenkort op IsalaWerkt. Het Isala geeft medewerkers graag de ruimte, inspiratie en de middelen om zich te kunnen blijven ontwikkelen.

Aanmelden

Werk jij al in de zorg en ben je benieuwd of een vervolgopleiding bij je past, of wil je iets meer weten over het werken bij het Vrouw-kindcentrum? Kom dan op 6 november naar het carrièrecafé. Er zijn twee rondes, van 16.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Bekijk meer informatie of meld je hier aan.

Meld je snel aan, want vol is vol!

Bron
isala

Gerelateerde artikelen

Back to top button