Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Brillen geven blik op Open Dagen Cibap

Zwolle – Enorme brillen in de tuin van Cibap vakschool voor vormgeving aan de Zwartewaterallee nodigen je letterlijk uit om te komen kijken naar de online Open Dagen. Ook in het kunstwerk “Liquid” van Ronald A. Westerhuis, dat goed te zien is vanaf de weg, is een bril van maar liefst 3,5 meter breed geplaatst. De online Open Dagen zijn op vrijdag 29 januari van 16.00 – 20.30 uur en zaterdag 30 januari van 10.00 – 14.00 uur.

Via een online platform op de website van de school maken bezoekers kennis met alle creatieve opleidingen: van mediavormgever tot creatief vakman en van filmmaker tot ruimtelijk vormgever en specialist schilder.

Het Cibap is de beste creatieve vakschool van Nederland. Dat bleek uit de Keuzegids die deze maand verscheen. Maar liefst 6 van de 8 opleidingen van het Cibap ontvangen het predicaat topopleiding.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de online open dagen te bezoeken, organiseert het Cibap ook andere online voorlichtingsactiviteiten Meer informatie op: www.cibap.nl.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button