Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Boekenweek sluit af met zondagsconcert in de stationstunnel Zwolle

Zwolle – Stadkamer en de NS sluiten zondag 20 maart de Boekenweek af met een gratis concert voor alle reizigers in de nieuwe reizigerstunnel van station Zwolle. Op deze dag kan op vertoon van het Boekenweekgeschenk de hele dag gratis gereisd worden door heel Nederland.

Van Brahms tot Nena

Tussen 11.00 en 14.00 uur vinden bij de piano in de reizigerstunnel optredens plaats van Melissa Siemonsma en Marije Rommes, het Zwolse koor Couleur Locale en Alexander Klement. De musici brengen een mix van klassiek, a capella, kleinkunst en moderne lichte muziek met een Duitse insteek. Het concert is voor iedereen toegankelijk en gratis te beluisteren.

Boekenweek

Duitsland: het land van Bach, Berlijn en Bratwurst. Van Goethe, Brecht en Böll. Van diepgeworteld voetbalsentiment, de val van de Muur en kuilen op het strand. En van de Tweede Wereldoorlog. Ons buurland staat tijdens de Boekenweek centraal.

De samenwerking tussen Stadkamer en de NS is niet alledaags, maar niettemin voor de hand liggend; de NS is al enige jaren hoofdsponsor van de Boekenweek en Stadkamer laat met dit concert zien dat de instelling verrast, inspireert en verbindt. Stadkamer en NS: overal en voor iedereen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button