EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Beter Benutten café bij Wehkamp over reisgedrag verandering medewerkers

Woensdag 29 oktober van 16.00 – 18.00 uur vindt bij wehkamp.nl op Hessenpoort een Beter Benutten café plaats met als thema verhuizing en mobiliteit. Ondernemers uit Zwolle en omgeving zijn hiervoor van harte uitgenodigd, aanmelden is noodzakelijk.

Veel bedrijven grijpen een verhuizing aan om hun mobiliteitsbeleid tegen het licht te houden. Wat zijn zoal de mogelijkheden, waar zetten organisaties op in om bepaald reisgedrag bij hun medewerkers te stimuleren?

Rondleiding nieuwe pand Wehkamp

Tijdens het Beter Benutten café vertellen Andries van Daalen van wehkamp.nl en Ruud de Groot namens Vitens hoe zij dit hebben aangepakt of willen aanpakken en wat hun verwachtingen zijn t.a.v. het reisgedrag van hun medewerkers. De aanwezigen krijgen tevens een korte rondleiding in het nieuwe pand van wehkamp.nl. Afsluitend is er een netwerkborrel.

Aanmelden voor 22 oktober 2014.

Aanmelden voor Beter Benutten Café
BBZKN Een bereikbare en gastvrije regio. Daar werken de gemeente Zwolle en Kampen, provincie Overijssel en regionale bedrijven en organisaties samen aan binnen het programma Beter Benutten Zwolle Kampen Netwerkstad

Gerelateerde artikelen

Back to top button