Nieuws uit ZwolleSportVoorpaginaZorg & Welzijn

Benefiet Golftoernooi haalt ruim € 20.000 op voor Ronald McDonald Zwolle

Het Ronald McDonald Huis Benefiet Golftoernooi, dat op vrijdag 24 april werd gehouden, heeft ruim €20.735,00 opgeleverd. Dit bedrag komt ten goede aan de exploitatie van het Huis in Zwolle waar ouders kunnen logeren als hun kindje in Isala is opgenomen. Het golftoernooi werd dit jaar voor de tiende keer gehouden bij Golfclub Zwolle en werd extra feestelijk door de bijdrage van Zwolse toprestaurants. Zij serveerden in de baan verschillende proeverijtjes voor de deelnemers. Ook kwam Ronald McDonald Kinderfonds directeur Marja van Bijsterveld langs om het welkomstwoord te houden. De organisatie kijkt terug op een feestelijke en geslaagde dag en vindt het bijzonder dat zoveel bedrijven en organisaties zich in zetten voor het Huis. Door deze inzet kan het Huis het verschil maken door ouders een veilig en tijdelijk thuis te bieden.

Golfen voor een goed doel

Ronald McDonald Huis Zwolle nodigt al tien jaar lang bedrijven uit om deel te nemen aan het Benefiet Golftoernooi. Zoals ieder jaar, stelt Golfclub Zwolle haar prachtige banen beschikbaar voor dit toernooi. Dit toernooi speelden 80 deelnemers van meer dan 20 verschillende bedrijven mee voor het goede doel. Schreuder B.V. uit Zwolle ging er vandoor met de beker én de eeuwige roem.

Feestelijke editie door inzet Zwolse organisaties

Naast de focus op het golfspel, zorgden toprestaurants Restaurant Over De Tong, Restaurant Pestengasthuys,  Vito’s, Restaurant De Librije en Le Petit Catering uit Zwolle voor een extra feestelijk tintje door in de baan heerlijke proeverijtjes te serveren aan de deelnemers. Schuttelaar wijnen verzorgde een passende wijn bij ieder gerecht. ‘Het blijft bijzonder om te zien dat ondernemend Zwolle en ondernemers uit de regio zich keer op keer zo inzetten voor het Huis in welke vorm dan ook. Op een dag als vandaag betekent dat van meedoen aan het toernooi tot het beschikbaar stellen van de golfballen, het drukwerk of een lekker gerecht. De betrokkenheid voor ons Huis bij deze ondernemers is ontzettend groot. Dat is bijzonder en is een groot compliment waard’, aldus een tevreden Lianne Booijink, manager van het Huis in Zwolle.

De dag werd feestelijk afgesloten met een diner, de prijsuitreiking en natuurlijk de bekendmaking van de dagopbrengst. Dit jaar leverde deze dag maar liefst €20.735,00 op voor het Huis. Lianne Booijink kijkt terug op een geslaagde jubileumeditie en een zeer geslaagde dag. ‘Het weer zat mee, de deelnemers waren geweldig, het eten was top en wat een geweldige opbrengt voor het Huis. Een jubileum editie met een gouden randje!’

unnamed
Winnaar Benefiet Golftoernooi Ronald McDonald Huis Zwolle

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button