Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Bart Schouten nieuw in directieteam van Cibap

Zwolle – Met ingang van 1 november is Bart Schouten (1969) als directeur Onderwijs & Organisatie toegetreden tot het directieteam van Cibap vakschool voor verbeelding in Zwolle. Naast een bijdrage aan het ontwikkelen van de strategie van de organisatie faciliteert Schouten medewerkers om studenten tot de beoogde vakmensen te laten uitgroeien in de creatieve industrie.

De grafisch vormgever van origine, opgeleid aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam vervulde al diverse managementfuncties. Op het gebied van innovatie, conceptontwikkeling en programmamanagement werkte hij voor onderwijsinstellingen, zorginstellingen en bedrijven. ‘Juist het begeleiden van innovatietrajecten in deze sector, vanuit de combinatie van creativiteit en zakelijkheid, spreekt mij aan’ geeft Bart Schouten aan.

Bart Schouten vormt samen met Cor de Koning, directeur Onderwijs & Ondernemerschap en Rob Blaauwbroek, directeur Financiën & Control de directie van het Cibap. Coby Zandbergen is voorzitter College van Bestuur.

Portret Bart Schouten

Gerelateerde artikelen

Back to top button