EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

ANWB zoekt leden voor het ultieme weekendje Zwolle

Zwolle – Ben jij fan van Zwolle en weet je allemaal verborgen leuke adresjes die je wil delen? Dan is de ANWB op zoek naar jou.

Voor het samenstellen van een aantrekkelijk ‘door leden voor leden’ arrangement nodigt de ANWB Zwolse leden uit om op zaterdag 13 februari samen aan de slag te gaan om het ultieme weekend naar Zwolle te creëren. Met de plekken waar je heerlijk kunt koffie drinken of lunchen, verborgen hofjes of een bezoek aan een klein museum.

Eerder stelde de organisatie op deze manier al een weekendje naar Delft samen.

Interesse

Leden kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst op zaterdag 13 februari van 10-13 uur in het centrum van Zwolle, inclusief lunch. De ANWB gaat dan met de leden gezamenlijk de ingrediënten voor een prachtig weekend Zwolle verzamelen en ongetwijfeld ontdekken de leden zelf ook nog verborgen pareltjes.

Aanmelden

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button