KoningsdagNieuws uit ZwolleVoorpagina

Afvalinzameling verandert op tweede paasdag en Koningsdag

Zwolle – Op tweede paasdag en Koningsdag haalt ROVA geen afval op. In plaats daarvan leegt ROVA de containers op andere dagen. De afvalinzameling van maandag 18 april (tweede paasdag) vindt plaats op zaterdag 16 april. Let op, dit is de zaterdag vóór Pasen. De afvalinzameling van woensdag 27 april (Koningsdag) vindt plaats op zaterdag 30 april. Het tijdstip dat ROVA langskomt kan ook anders zijn dan men gewend is. De gemeente vraagt iedereen daarom de container vóór 8.00 uur aan de straat te zetten.

Milieubrengstation, klantcontactcentrum ROVA en GRIP-wagen

Het milieubrengstation aan de Rijnlandstraat 2 en het ROVA-Klantcontactcentrum zijn ook gesloten met Pasen en Koningsdag. Op Koningsdag vervalt ook de GRIP-wagen (GRondstoffen InleverPunt) in Zwolle-Zuid (Forelkolk en Van der Capellenstraat). Kijk op www.rova.nl/grip wanneer de GRIP-wagen bij iedereen in de buurt komt.

Blijf ook op de hoogte via de ROVA-app

Via de ROVA-app kan men altijd de juiste inzameldagen voor uw adres terugvinden. Ook als die veranderen door feestdagen. Het mooie van de ROVA-app is dat men een melding kan instellen, zodat men vooraf een herinnering krijgt wanneer ROVA langskomt om het afval op te halen. De ROVA-app is te downloaden in de Apple Appstore of de Google Play Store. De actuele inzameldagen zijn daarnaast te vinden op www.rova.nl/inzamelkalender.

Bij vragen

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum via telefoonnummer (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact. Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button