112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

21-jarige vrouw vannacht van fiets getrokken en beroofd op Holtenbroekerdijk

Zwolle – De politie is een onderzoek gestart naar een straatroof, die op zaterdag 8 augustus rond 03.15 uur heeft plaatsgevonden op de Holtenbroekerdijk in Zwolle.

Een 21-jarige vrouw uit Zwolle die daar fietste, werd op dat moment van haar fiets getrokken door een onbekende man. Door de val kwam het slachtoffer met haar hoofd op de grond, waardoor ze verwondingen op liep (ze hoefde echter niet naar het ziekenhuis). De dader ging er vandoor met een pinpas, maar deze kon gelukkig snel worden geblokkeerd.

Getuigenoproep

De politie is direct een zoekactie gestart, maar heeft de dader nog niet gevonden. Het slachtoffer kon geen signalement van de dader geven, maar misschien dat er toch getuigen zijn die iets gezien hebben. Die worden opgeroepen met de politie te bellen op 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u ook bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button