112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Illegaal pokeren leidt tot sluiting Café Diva aan Gasthuisplein

Café Diva aan het Gasthuisplein in Zwolle is op last van de gemeente Zwolle gesloten in verband met een illegaal pokerspelletje. Donderdagavond 6 augustus heeft de politie samen met de gemeente een inval gedaan bij de horecagelegenheid op de hoe van het Gasthuisplein.

Er werd gecontroleerd op basis van de Drank- en Horecawet, maar de politie had ook aanwijzingen dat er illegaal gegokt zou worden.

Bij de controle constateerde de politie dat er door vijf mensen illegaal werd gepokerd. De pokerspullen en bijbehorende administratie zijn in beslag genomen. Bij de verdere doorzoeking van het pand werd ook een kleine hoeveelheid softdrugs aangetroffen en een boksbeugel.

De aanwezigen zijn meteen door de politie gehoord. De gemeente heeft de horecagelegenheid tijdelijk gesloten.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button