KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

11 maart online open dag mbo Zone.college Zwolle

Zwolle – Op donderdag 11 maart van 18.00 tot 20.00 uur organiseert Zone.college Zwolle haar online voorlichtingsavond mbo voor toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers. Bezoekers kunnen dan vanuit huis kennismaken met het groene onderwijs en de opleidingen van de locatie. Aanmelden voor de online voorlichtingsavond is verplicht en kan via het aanmeldformulier op de website van Zone.college.

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt een e-mail met een link naar het online programma. Docenten en studenten geven uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de beroepsmogelijkheden. Inloggen kan tijdens de online voorlichtingsavond op ieder moment. Op verschillende vaste momenten worden er voorlichtingen gegeven.

Opleidingen in Zwolle

Zone.college biedt in Zwolle verschillende mbo-opleidingen. Van Bos- & natuurbeheer tot Dierenartsassistent paraveterinair en van Groene detailhandel tot Hoefsmid. In alle opleidingen staan persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap centraal.

Met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid biedt de groene sector veel nieuwe banen. De praktijk speelt dan ook in alle opleidingen een belangrijke rol.

Onderwijs voor jong en oud

Zone.college biedt ook mbo-opleidingen en cursussen voor volwassenen. Op 11 maart tussen 18.00 en 20.00 uur kunnen bezoekers ook een online afspraak maken met de opleidingsadviseurs van het volwassenenonderwijs.

Gerelateerde artikelen

Back to top button