Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwolle krijgt Koninklijk Paleis tijdens Kingdance IJsselhallen

De hoofdstad van Overijssel krijgt er dit jaar een spectaculaire attractie bij. Paleis Soestdijk wordt namelijk speciaal voor Kingdance volledig herbouwd op het parkeerterrein van de IJsselhallen in Zwolle.  Dit prachtige paleis was vanaf 1937 de residentie van prinses en later koningin Juliana en prins Bernhard.

Organisator High Energy Events: ‘We zorgen hiermee gelijk voor een heerlijke slaapplek voor het koningspaar. Willem Alexander en Maxima reizen namelijk op zaterdag 25 april af naar Zwolle om het nationale evenement “Lang Leve De Club” bij te wonen dat in het kader van 200 jaar Koninkrijk wordt georganiseerd.’

Kingdance Zwolle is met 20.000 dance liefhebbers één van de grootste outdoor festivals tijdens koningsnacht en koningsdag op 26 april en 27 april van Nederland. Het festival wordt georganiseerd op het parkeerterrein van de IJsselhallen in Zwolle en is toegankelijk voor alle leeftijden. Verdeeld over twee area’s staan treed een keur aan house- en hardstyle artiesten op, zoals Housteria, The Partysquad, Dyna, Dirtcaps, LNY TNZ en anderen.

 

Kingdance

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button