KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Zwem4daagse van 28 juni t/m 2 juli in het Openluchtbad

Zwolle – Van maandag 28 juni tot en met vrijdag 2 juli is de Zwem4daagse terug van weggeweest. Dit jaar in een iets andere opzet ivm Corona. Van 15.30 tot 18.30 uur kunnen kinderen t/m 17 jaar hun 500 meter (10 banen) zwemmen in het banenbad. Laatste start is om 18.00 uur. Dit bad is dan even niet beschikbaar voor volwassenen. De jongste kinderen met net hun diploma A kunnen 250 meter zwemmen in het ondiepe damesbad.

18+ deelnemers

Volwassenen die mee willen doen aan de Zwem4daagse kunnen op eigen gelegenheid meedoen tijdens hun gereserveerde tijdsblok. Zij kunnen net als anders 2x reserveren en 2x op de last minute wijze komen. Er is dan geen banencontroleur aanwezig dus dit gaat op basis van vertrouwen. Je kunt je dit jaar alleen online opgeven via www.zwem4daagse.nl. Dit kan t/m maandag 28 juni.

Kosten

Kosten van deelname zijn €5 voor leden van het Openluchtbad en leden van zwemverenigingen Swol1894 en ZV44. Ook niet-leden mogen meedoen, als ze maar onder de 18 jaar zijn. Dan betaal je €7,50. Je kunt je knipkaartje afhalen op maandag of dinsdag, als je start met jouw Zwem4daagse. Aan het einde van de week, vanaf donderdag, krijg je je welverdiende medaille.

Programma

Elke dag is er iets leuks te doen naast het banen zwemmen. Coronaproof uiteraard. Angelique Maarssen opent op maandag de Zwem4daagse met haar aanstekelijke trucs en optreden voor kinderen. Die avond kunnen zwemmers ook een proefduik doen bij duikvereniging De Tuimelaar. Verderop in de week is er een demo van waterpolo en synchroonzwemmen. Ook zijn er leuke waterspellen en natuurlijk een springkussen voor de kleintjes. Het bekende duo Henk en Mick sluit de week af met een gezellig optreden. Vanaf donderdag kan de welverdiende medaille worden opgehaald. Vanwege de coronaregels mag er dit jaar helaas geen publiek aanwezig zijn bij de Zwem4daagse.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button