Dit is een commerciële partnerbijdrageOndernemend nieuws

Zo mis jij niets van je favoriete voetbalclub


Dit is een commerciële partnerbijdrage.

Als echte supporter volg je natuurlijk veel meer dan alleen de wedstrijden. Zo wil je ook graag weten of er spelers geblesseerd zijn en of er misschien wel een nieuwe speler op het lijstje staat om tijdens de transferperiode naar de club gehaald te worden. Omdat er allerlei verschillende manieren zijn om zowel de wedstrijden, als het laatste nieuws te kunnen volgen van alle wedstrijden uit de Eredivisie, hebben wij de handigste manieren voor je op een rijtje gezet. Helemaal in de huidige tijd, waarin we bijna allemaal wel beschikken over een smartphone met onbeperkt internet, weet je precies op ieder moment van de dag wat er gebeurt.

Volg je club op social media

Tegenwoordig zitten we met z’n allen massaal op social media. Waar we voorheen veel zagen dat Twitter, wat inmiddels ‘X’ is geworden populair was om veel nieuws te delen, zien we dat steeds meer voetbalclubs uit zowel de Eredivisie, maar ook uit de Keuken Kampioen Divisie hun laatst nieuws delen op Facebook en ook Tiktok. Je doet er daarom dan ook verstandig aan om je voetbalclub daar te volgen, zodat je vaak als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws. Nu is het wel zo dat veel clubs deze kanalen niet altijd direct gebruiken als eerste kanaal om officieel nieuws aan te kondigen, maar is het wel handig om ook op de hoogte te blijven van leuke en handige weetjes rondom je club.

Maak gebruik van apps met een pushmelding

Naast sociale media is het ook handig om een app te gebruiken die gericht is op voetbalnieuws. Er zijn verschillende apps beschikbaar die je op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom je favoriete club. Met een app zoals Flashscore kun je pushmeldingen ontvangen bij belangrijk nieuws zoals een doelpunt, gele kaart of gewoon een nieuwsbericht dat door een club naar buiten is gebracht. Zo hoef je zelf niet constant het internet af te speuren naar updates. Je krijgt automatisch een melding op je telefoon zodra er iets nieuws te melden is. Zo kun je dit niet alleen voor je eigen club aanzetten, maar bijvoorbeeld ook voor de eerstvolgende tegenstander, zodat je precies weet of de topscorer op tijd herstelt is van een blessure bijvoorbeeld.

Bekijk regelmatig de officiële website

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws van jouw club? Dan is er natuurlijk maar één kanaal dat je in de gaten moet houden en dat is de officiële website van de club. Via deze weg worden namelijk vaak officiële berichten gedeeld, zoals het aantrekken van een nieuwe speler of het ontslag van de trainer. Dit in combinatie met social media en ook de verschillende apps op je telefoon, zorgen ervoor dat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws van je club. Dus stel dat je een keer een weekje op vakantie bent en niet direct toegang hebt tot allerlei kanalen die je in eigen land wel hebt, dan biedt een app met pushmeldingen of een kijkje op de officiële website uitkomst.


Dit is een commerciële partnerbijdrage.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren