Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zaterdag 21 mei start kaartverkoop nieuw theaterseizoen

Zwolle – Op zaterdag 21 mei om 10.00 uur start de reguliere kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 22/23 in Zwolse theaters. Het programma staat inmiddels live op de website. Voor Vrienden van Zwolse theaters start de voorverkoop op zaterdag 14 mei. Kaarten bestellen kan via zwolsetheaters.nl of bij de kassa in Café Foyé.

Het nieuwe theaterseizoen belooft een mooi, ontroerend, bijzonder en spetterend seizoen te worden. Er is een programma voor ieder wat wils. Zo zijn grote namen als Bert Visscher, Peter Pannekoek, Daniël Lohues, Ilse DeLange en Pia Douwes te zien. Het publiek kan de geschiedenis in met Beatrice de Graaf of Maarten van Rossum, meezingen bij Waylon of Edsilia Rombley, of de sensatie voelen tijdens de spektakelvoorstelling Knock Out van de Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective. Het gehele programma is te bekijken op zwolsetheaters.nl.

Kaarten bestellen

Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn vanaf 21 mei 10.00 uur te bestellen via zwolsetheaters.nl. Ook kan het publiek kaarten bestellen aan de kassa in Café Foyé, welke dagelijks geopend is vanaf 10.00 uur.

Voor Vrienden van Zwolse theaters start de voorverkoop een week eerder, op 14 mei. Vrienden ontvangen naast het voordeel om (het gehele jaar) eerder kaarten te bestellen ook een exclusieve uitnodiging voor een geselecteerde voorstelling.

Gratis bezoek aan de Fundatie

Om te vieren dat de culturele sector weer bruist kan het publiek, dat bij Zwolse theaters tijdens de (voor)verkoop hun theatertickets koopt, op zaterdag 21 en zondag 22 mei de Fundatie met 50% korting bezoeken. Kaartkopers krijgen automatisch een kortingscode per e-mail toegestuurd. (Jeugd t/m 18 jaar kan de Fundatie altijd gratis bezoeken.)

Gerelateerde artikelen

Back to top button