Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Volop plezier tijdens de eerste ‘Youngstars Academy’ bij IKC De Wieden

Donderdag 17 oktober was op IKC De Wieden (Aa-landen) een Youngstars Academy programma die geheel in het teken stond van de kernwaarden van PEC Zwolle. Op speelse wijze kregen de scholieren les als een echte PEC Zwolle speler/speelster!

© Daan Koman

Het PEC Zwolle ’Youngstars Academy’ programma bevat zowel een theoretisch element als een praktijkelement. De dag werd geopend om 8.45 uur Deze opening werd groots gedaan met alle deelnemende groepen bij elkaar in de algemene ruimte. Tijdens deze opening was de Eventmanager van het ‘Youngstars Academy’ programma van start gegaan. Daarna begonnen de lesmodules, die in het teken van de kernwaarden van PEC Zwolle stonden. De leerlingen van groep 7/8 kregen gedurende de dag de volgende lessen: Gezond en fit, Sparen loont! En Slim online. De dag werd afgesloten met een PEC Zwolle Clinic, waar de normen en waarden van PEC Zwolle centraal staan.

© Daan Koman

PEC Zwolle United

Het maatschappelijk hart van voetbalclub PEC Zwolle gebruikt sinds 2010 de kracht van sport voor sociaal-maatschappelijke projecten. Met ondersteuning van diverse partners wordt er voor verschillende doelgroepen – voor jong en oud – diverse activiteiten en projecten georganiseerd. PEC Zwolle United is onderdeel van Stichting Regio Zwolle United (RZU) en is onlosmakelijk verbonden aan de betaald voetbalorganisatie PEC Zwolle.

© Daan Koman

Gerelateerde artikelen

Back to top button