Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSport

Vito van Crooij terug naar VVV-Venlo

Zwolle – PEC Zwolle en VVV-Venlo hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Vito van Crooij. Het nog twee jaar doorlopende contract van de vleugelaanvaller wordt door de Limburgers afgekocht, waardoor hij per direct terugkeert naar de club van zijn roots. In totaal kwam de 24-jarige Van Crooij 50 keer officieel in actie namens de Blauwvingers en wist hij tienmaal het net te vinden.

Mike Willems, technisch manager PEC Zwolle: ,,Vito kende een goed eerste seizoen in Zwolle. Hij kroonde zich tot clubtopscorer en er ging altijd veel dreiging van zijn acties uit. De afgelopen jaargang was vanaf het eerste moment wat ongelukkig. Vito kwakkelde met blessures en wist zijn vorm niet te herpakken. De interesse van VVV-Venlo was er al geruime tijd en ik ben dan ook content dat we nu tot overeenstemming zijn gekomen. Namens de club wil ik Vito bedanken voor de afgelopen twee jaar en wens ik hem succes met het verdere verloop van zijn carrière.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button